Archief 2011

• Agenda 2011

• Uitnodiging Afsluiting Winterseizoen

Als tegenprestatie voor de verkoop van loten voor de Grote Clubactie organiseert IJsclub Kagermeer.........

• Wedstrijden 2010-2011

Voor de wedstrijden in Haarlem kun je jezelf inschrijven indien je minimaal één trainingsabonnement hebt inclusief een licentie 'Langebaan'. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar Emil Root, die de inschrijvingen centraal verzorgt. Stuur hierbij je: HA-nr, Categorie, Datum, en Afstand(en) die je wilt rijden mee. De inschrijving wordt dan HIER vermeldt.

Voor de wedstrijden in Leiden kun je jezelf niet inschrijven, maar wordt je voor uitgenodigd. Dit is vanwege de geringe aantal wedstrijden en startplaatsen. Trainingsgroep KGM streeft er wel naar om alle actieve schaatsers twee keer een wedstrijd per seizoen te laten rijden. Voor de Districtwedstrijden wordt iedereen 1 keer uitgenodigd. Voor de nieuwjaars- en Andries Kwik-wedstrijden wordt op basis van de leeftijdscategorie en snelheid bepaald wie wordt uitgenodigd. De uitnodigingen worden dan HIER vermeldt.

• Uitslagen 2010-2011

De uitslagen van de verreden wedstrijden in zowel KNSB als clubverband worden HIER weergegeven.