Clubkampioenschappen schaatshal Leiden, zaterdag 13 december 2014

Ook dit seizoen organiseren de STS-KGM en IJsclub Lisserbroek in december weer de onderlinge clubkampioenschappen voor de jeugd. Hierbij nodigen wij alle jeugdschaatsers uit die op dinsdag- en donderdagavond in Leiden schaatsen en op zaterdagochtend in Haarlem om zich hiervoor aan te melden. Het evenement vindt dit jaar plaats op zaterdagochtend 13 december a.s. van 06.45 - 08.45 uur in de Schaatshal Leiden, Vondellaan 41. Iedere deelnemer start 2x in zijn/haar categorie. Na afloop is er een prijsuitreiking in de kantine, waarbij een ieder een aandenken ontvangt. Het is een leuk en sportief evenement, we hopen natuurlijk dat iedereen meedoet. Er zijn geen kosten aan verbonden. De toegang is gratis, dus nodig familie en vrienden uit om te komen aanmoedigen. Graag aanmelden vóór zondag 7 december via e-mailadres: jeugd-leiden@sts-kgm.nl. Mocht je verhinderd zijn, laat dit ook even weten. Tevens een oproep aan ouders en/of verzorgers: wie kan/wil helpen om de baan op te bouwen, als handklokker te fungeren, als commissaris de veiligheid in de bochten in gaten te houden etc. Graag aanmelden via bovenstaand e-mail adres. Bij voorbaat dank hiervoor!! Verdere informatie volgt in de week voorafgaand aan de wedstrijd op de site van STS-KGM.