Clubtenue

De IJsvereniging Kagermeer heeft FEADSHIP, ROYAL VAN LENT SHIPYARD na het honderdjarig bestaan wederom bereid gevonden om sponsor te worden. Royal van Lent vindt het zeer belangrijk dat de jeugd enthousiast gemaakt wordt voor sport en daar ook actief in is. De werf en de familie van Lent waren altijd al betrokken bij de activiteiten van onze ijsclub. De relatie met Kaag en Buitenkaag is mede aanleiding geweest dat deze overeenkomst tot stand is gekomen. We hebben, nu wij met Sassenheim samengaan in de STS-KGM ijstrainingsgroep, een deel van onze sponsorfondsen gestopt in de ontwikkeling van een nieuw tenue. Met een clubtenue ontstaat een mooie uitstraling waarmee zowel Feadship als de IJsvereniging Kagermeer het enthousiasme voor de schaatsport hoopt te vergroten. Met ingang van het huidige seizoen 2018-19 zien we de nieuwe outfit steeds meer op de banen verschijnen. Onderstaand model is dus geschiedenis, maar er zijn nog KGM-ers die daarin hun sport bedrijven. Daar weer onder staat het actuele STS-KGM Jack.

jack

Het actuele STS-KGM Jack