Lidmaatschap

Iedereen is van harte welkom om lid te worden van de IJsvereniging Kagermeer. Dit kan als individueel lid of als gezinslid. Het lidmaatschap geeft u recht om deel te nemen aan activiteiten die tijdens een natuurijsperiode worden georganiseerd op natuurijs. Tevens ontvangt u maandelijks een nieuwsbrief en wordt u uitgenodigd voor de algemene jaarvergadering in december. Het lidmaatschap wordt ieder jaar in november door één van onze bestuursleden opgehaald, waarbij u een uitnodiging voor de jaarvergadering ontvangt.

Een overzicht van de tarieven is onderstaand weergegeven:

Categorie Lidmaatschap

Lidmaatschap tijdens Winterseizoen

(Na 1 december)

Individueel € 5,00 € 10,00
Gezin € 7,50 € 15,00

Naast het lidmaatschap kunt u ook ‘actief’ lid worden van de trainingsgroep "STS-KGM". Wilt u meer informatie ? Kijk dan onder Trainingsgroep KGM

Wilt U lid worden?

Dit kan eenvoudig door het sturen van een e-mail naar secretaris@ijsclubkagermeer.nl of door contact op te nemen met Aad Onderwater via telefoonnummer: 0252-545782. Tevens kunt u informatie krijgen over trainings- en schaatsmogelijkheden voor het zomer en winterseizoen.

Lidmaatschap opzeggen?

Indien u uw lidmaatschap wenst te beëindigen, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met ons secretariaat via telefoonnummer: 0252-545782 of mail: secretaris@ijsclubkagermeer.nl

Bankgegevens:

Indien u het lidmaatschap electronisch wilt betalen, dan kunt u dat doen door het betreffende bedrag over te maken op Rabobank rekeningnummer: NL26 RABO 0301 1042 71 ten name van IJsclub Kagermeer.