SKI-uitje jeugd 27 september 2014

IJsvereniging Kagermeer bestaat 100 jaar in 2014! Dat mag niet zomaar voorbij gaan. Op initiatief van het bestuur is er de gelegenheid geboden om een uitje te organiseren voor de jeugdleden van KGM, en ook de kinderen van onze zustervereniging STS en LSB waren van harte welkom. Na lang dubben waren we er uit: skiën! Dat is ook een winterse sport en sluit aan bij onze schaatsactiviteiten. Het schaatsseizoen is inmiddels ook weer begonnen, twee vliegen in een klap.
Samen met 39 kinderen en 11 begeleiders zijn we op zaterdag 27 september naar De Uithof in Den Haag vertrokken om twee uur indoor te skiën en voor diegene die nog niet eerder op de lange latten hadden gestaan, skiles te krijgen. Er was een skileraar van De Uithof, maar onze eigen Olaf Overbeek kan er ook wat van.
Er waren alleen maar blije gezichten te zien. Na twee uur intensief bezig te zijn geweest, bij 6 graden Celsius ónder nul, hebben we met zijn allen nog een warme chocolademelk gedronken of een frisje en daarna zijn we weer vertrokken naar huis.
We bedanken namens alle jeugdleden het bestuur hartelijk voor dit uitje, voor herhaling vatbaar. Op naar de volgende 100 jaar! Eens kijken wie van ons er dan nog skiet Wink